Nieuw op Wintersport met Kinderen

Wintersport met Kinderen wordt telkens aangevuld met nieuwe informatie. Om op de hoogte te blijven worden hier de laatste berichten getoond.

Feb 11, 2019

Gratis wintersport paklijst voor kinderen

Heel handig voor je vakantie naar de sneeuw. Ik heb een wintersport paklijst voor kinderen die je gratis kan downloaden van de website.

Continue reading "Gratis wintersport paklijst voor kinderen"

Jan 29, 2019

Overnachtingshotels met familiekamer in Duitsland

Ben je op zoek naar goede overnachtingshotels met familiekamer in Duitsland voor een break tijdens de reis naar Oostenrijk of Italië. Wij hebben er een aantal getest en kunnen je deze van harte aanbevelen.

Continue reading "Overnachtingshotels met familiekamer in Duitsland"

Nov 12, 2018

Is wintersport in Gerlos met kinderen ook een aanrader?

Gerlos is bij velen bekend als een fantastische (après)ski plaats in Oostenrijk. Maar wist je dat wintersport in Gerlos ook zeer geschikt is met kinderen? Lees hier waarom

Continue reading "Is wintersport in Gerlos met kinderen ook een aanrader?"

Nov 07, 2018

Wintersportvakantie met Kinderopvang bij Kids & Go

Ga je op wintersportvakantie met kleine kinderen? Dan is de gratis kinderopvang in de hotels en appartementen van Kids & Go een aanrader. Er zijn zelfs onderkomens met babyopvang. Lees hier meer over deze leuke organisatie!

Continue reading "Wintersportvakantie met Kinderopvang bij Kids & Go"

Nov 01, 2018

Op wintersport bij Center Parcs Hochsauerland

Wil je wel eens op wintersport met de kids, maar ook genieten van een vakantiepark? Center Parcs Hochsauerland ligt op 20 minuten rijden van Willingen en Winterberg. Ideaal om het skiën uit te proberen en tevens te genieten van het Aqua Mundo zwemparadijs

Continue reading "Op wintersport bij Center Parcs Hochsauerland"

Oct 30, 2018

Bad Hindelang Oberjoch, verkozen tot beste familieskigebied

Het kindvriendelijke skigebied Bad Hindelang Oberjoch is enkele malen uitgeroepen tot Beste Familieskigebied in de Duitse Alpen. En dat is niet zomaar. Met een groot Kinderland, sneeuwzekere pistes en goedkope skipassen voor kinderen is dit een uitstekende keuze.

Continue reading "Bad Hindelang Oberjoch, verkozen tot beste familieskigebied"

Oct 18, 2018

Focus op wintersport voor gezinnen bij WinterTrex

Vele gezinnen boeken de wintersport vakantie bij WinterTrex. Maar waarom kiezen ze WinterTrex, wat maakt hun de wintersport expert voor gezinnen? Lees hier wat WinterTrex jou kan bieden.

Continue reading "Focus op wintersport voor gezinnen bij WinterTrex "

Oct 09, 2018

Snowbreaks, originele ski vakanties met kinderen

Wintersport is extra leuk als je met een groep gaat. Maar wat als je geen bevriende gezinnen hebt die van wintersport houden? Dan biedt Snowbreaks uitkomst. Op een originele manier organiseren ze wintersport groepsreizen voor gezinnen.

Continue reading "Snowbreaks, originele ski vakanties met kinderen"

Oct 09, 2018

De Zugspitz Arena, een verzameling kindvriendelijke skigebieden

Net over de grens van Duitsland naar Oostenrijk, ligt de Zugspitz Arena. Dit is een verzameling van een 6-tal kindvriendelijke skigebieden rond de Fernpas en de berg Zugspitz. je vind hier veel variatie, al moet je er soms de skibus voor pakken.

Continue reading "De Zugspitz Arena, een verzameling kindvriendelijke skigebieden"

Oct 08, 2018

Landal Resort Maria Alm, Nieuw luxe paradijsje in de sneeuw

In 2018 heeft Landal Ski Life een nieuw, luxe vakantiepark geopend in het Oostenrijkse Salzburgerland: Landal Resort Maria Alm. Ontdek hier hoe leuk dit park ook voor kinderen is!

Continue reading "Landal Resort Maria Alm, Nieuw luxe paradijsje in de sneeuw"

Oct 08, 2018

Wintersport in Oostenrijk: Kindvriendelijk met een grote K

Bij wintersport denk je al gauw aan Oostenrijk. Het is er gezellig, met mooie pistes en heel kindvriendelijk. Lees hier waar je welke kindvriendelijke voorzieningen en accommodaties kan vinden

Continue reading "Wintersport in Oostenrijk: Kindvriendelijk met een grote K"

Oct 08, 2018

Landal Ski Life Hochmontafon, sneeuwzeker in het hoogdal

In de regio Vorarlberg in het uiterste westen van Oostenrijk ligt Landal Ski Life Hochmontafon. Het ligt in een zogenaamd hoogdal, op 1450 meter hoogte. Een sneeuwzeker vakantiepark dat pal langs de piste ligt. Lees hier wat je er kan beleven.

Continue reading "Landal Ski Life Hochmontafon, sneeuwzeker in het hoogdal"

Oct 08, 2018

Landal Ski Life Salztal Paradies, als skiën niet het belangrijkste is

In de Harz in Duitsland ligt Landal Ski Life Salztal Paradies. Een heerlijke uitvalbasis om te gaan skiën, maar ook om te langlaufen, schaatsen op de indoorbaan, of te zwemmen in het zwemparadijs.

Continue reading "Landal Ski Life Salztal Paradies, als skiën niet het belangrijkste is"

Oct 08, 2018

Landal Ski Life, heerlijke vakantieparken in de sneeuw

De vakantieparken van Landal zijn bij iedere Nederlander bekend. Maar wist je ook dat Landal vakantieparken in mooie wintersportgebieden heeft? We hebben ze voor je onderzocht, lees hier wat de leukste zijn voor jouw gezin!

Continue reading "Landal Ski Life, heerlijke vakantieparken in de sneeuw"

Oct 08, 2018

Wintersport met kinderen

Wintersport met kinderen is één groot feest. Tenminste, als je weet wat je mee moet nemen, waar je het beste naartoe kan gaan, en waar je rekening mee moet houden. Ik vertel het je hier!

Continue reading "Wintersport met kinderen"