Wintersportvakantie met Kinderopvang bij Kids & Go

Het leukste van een wintersportvakantie is als het hele gezin gezellig mee kan. Maar hoe doe je dat met kleine kinderen? De hotels en appartementen van Kids & Go bieden gratis kinderopvang aan.

De hele familie heeft fun in de sneeuw

Er zijn zelfs onderkomens die babyopvang aanbieden. Je kind wordt vermaakt, verzorgd en vertroeteld. Dat biedt jou de ruimte om te gaan skiën en te genieten van dat heerlijke terras op de piste. Zelfs voor het middagslaapje of de lunch hoef je niet terug te komen. Je kind is in goede handen.

Voor de kinderen die gaan skiën, is het fijn als er in de accommodatie wat te spelen is. In de kidsclub is van alles te doen. De kinderen kunnen er spelen en er is een animatieprogramma, zodat ze zich nooit hoeven te vervelen.

HELAAS BESTAAT KIDS & GO NIET MEER

Baby- en kinderfaciliteiten

Als je met kleine kinderen op pad gaat, moet er heel wat extra bagage mee. De onderkomens uit het aanbod van Kids & Go hebben van alles in huis zodat jij wat minder afgeladen kan vertrekken. Je kunt in elk geval gratis gebruik maken van een kinderbedje en kinderstoel.

De meeste onderkomens bieden meer baby- en kindervoorzieningen aan zoals babyfoon, buggy, luieremmer, aankleedkussen, babybadje, po, flessenwarmer en sleetjes. Boek je een hotel dan is er een kinderbuffet en vaak ook een babybuffet met potjes en pap.

Voor elk gezin heeft Kids & Go een passend verblijf. Familiekamers, suites met een aparte kinderslaapkamer en appartementen voor kleine en grote gezinnen.

Wintersport met kleine kinderen

kinderen in een skiklasje

De skigebieden die Kids & Go aanbiedt, zijn zeer kindvriendelijk en aantrekkelijk voor het hele gezin. Er is altijd een kindvriendelijke skischool waar kinderen vanaf 3 jaar terecht kunnen.

Meestal is voor de kleinsten een halve dag les lang genoeg. Als je zelf nog langer door wilt skiën, kan je kind terecht bij de kinderopvang in het onderkomen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is hele dagen skiles mogelijk.

Kids & Go biedt ook hotels aan met een eigen skischool waar halve dagen les vanaf 2,5 jaar mogelijk is. Na het skiën ontfermen de leidsters van de opvang zich over de kinderen. Ze gaan samen eten en daarna naar de kidsclub.

Maar wintersport met het gezin is meer dan skiën. Wintersport met kinderen kan ook zijn met z’n allen sleeën, samen een sneeuwpop maken, spelen in de sneeuw of een sneeuwwandeling maken.

Bij Kids & Go kun je de perfecte wintersportvakantie voor het hele gezin boeken.  Door jarenlange ervaring weet Kids & Go wat belangrijk is voor een vakantie met het gezin en kunnen ze je goed adviseren.   

HELAAS BESTAAT KIDS & GO NIET MEER

meisje met de sneeuwpop