Landal Ski Life, heerlijke vakantieparken in de sneeuw

De vakantieparken van Landal zijn bij iedere Nederlander bekend. Maar wist je ook dat Landal vakantieparken in mooie wintersportgebieden heeft?

Bollo in de sneeuw bij Landal Skilife

Onder de noemer Landal Ski Life biedt Landal wintersport vakanties aan. Een ideale combinatie voor gezinnen. Hier wissel je het skiën af met de heerlijke faciliteiten van een Landal vakantiepark.

Zo vind je op ieder Landal Ski Life een zwembad, restaurants, en een Bollo kinderclub.

Bovendien regel je via Landal Ski Life de skipassen, skihuur en skilessen. Zodat je heerlijk onbezorgd op wintersport kan.

Een vakantiepark voor iedere gezin

Het ene park is het andere niet. Bij Landal Ski Life vind je diverse vakantieparken, ieder met hun eigen kenmerken. Wij hebben ze onderzocht, en dit zijn de leukste en beste Landal Ski Life parken voor iedere gezinssituatie en wensen:

Landal Winterberg, Duitsland

In de sneeuw bij de vakantiehuizen van Landal Winterberg

Heerlijk vakantiepark langs de piste op korte afstand van Nederland. Ideaal voor een eerste keer skiën of een korte skivakantie.

Landal Rehrenberg, Oostenrijk

Mooie vakantiehuizen in een prachtige omgeving bij Landal Rehrenberg

Door de ligging bij het enorme skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang/Fieberbrunn, ook voor oudere kinderen een topper!

Landal Salztal Paradies, Duitsland

Bij Landal Salztal Paradies ligt onder andere een indoor schaatsbaan!

In de Harz in Duitsland ligt dit prachtige park. Met veel te doen in de omgeving, voor als skiën niet het enige doel van je vakantie is.

Landal Hochmontafon, Oostenrijk

Een sneeuwzeker vakantiepark, dat ook nog eens pal langs de piste ligt. Hier vind je Oostenrijkse gezelligheid en minder lange rijen bij de liften dan in Tirol.

Resort Maria Alm, Oostenrijk

In het Oostenrijkse Salzburgerland ligt dit spik splinternieuwe Resort van Landal. Hier geniet je in alle luxe van een heerlijke wintersportvakantie.

Landal Marina Lipno, Tsjechië

Skiën bij Landal Marina Lipno

Op wintersport naar Tsjechië? Jaha, dat kan bij Landal Marina Lipno. Een heel kindvriendelijk park, direct bij het kleine skigebied en aan het meer van Lipno.