Focus op wintersport voor gezinnen bij SnowTrex

SnowTrex zorgt al jaren voor eindeloos winterportplezier. Met de focus op families en een enorm aanbod aan accommodaties reizen elk jaar honderden gezinnen met SnowTrex naar de beste wintersport plekken in Europa.

Maar waarom kiezen gezinnen voor SnowTrex, wat maakt hun de wintersport expert voor gezinnen?

Informatie over Familieskigebieden

kind op de piste voor een mooi uitzicht

Om te beginnen geeft SnowTrex veel informatie over de verschillende soorten wintersportgebieden. Met daarbij ook de nodige informatie voor gezinnen.

In de beschrijvingen kom je items tegen als kinderopvang, skischool en informatie over de skipistes.  Zijn er veel lichte, middelzware of zware pistes aanwezig?

Ook kan je lezen of er nog meer activiteiten in de omgeving mogelijk zijn. Is er een rodelbaan, schaatsbaan, loipes om te langlaufen of winterwandel paden?

Handig is de pagina over familieskigebieden met aantrekkelijke aanbiedingen voor gezinnen.

Speciale selectie van accommodaties met kinderopvang

kinderskischool en opvang

Op de website van SnowTrex is er een speciale selectie van accommodaties met kinderopvang.

In Oostenrijk zijn heel veel accommodaties waar kinderopvang bij zit. Maar ook in Italië, Duitsland, Zwitserland, Polen en Tsjechië zijn er genoeg mogelijkheden om je kind in goede handen achter te laten.

Per accommodatie is het verschillend wat ze aanbieden. Sommige hotels of appartementen hebben alleen opvang na de skilessen. Terwijl anderen overdag een baby en peuter opvang hebben en ook nog een kids en tienerclub.

In ieder geval is één ding zeker. De kinderen zullen nieuwe vriendjes ontmoeten en heerlijk spelen of activiteiten ondernemen onder begeleiding van gediplomeerde begeleiders.

Boek een skipakket, skipas is inbegrepen en dus voordeliger

besneeuwde bergen met gondel

Een wintersport vakantie is best prijzig. Om je portemonnee een beetje te sparen kun je bij SnowTrex een skipakket boeken. Bij deze reizen boek je naast een accommodatie ook direct de skipas en vaak ook de skimaterialen en skilessen.

Omdat je alles als een pakket boekt is de prijs voordeliger dan wanneer je skipas, skilessen en materiaal later zelf gaat regelen.  Daarnaast kun je vaak ook nog profiteren van kinderkorting. 

Met een pakketreis bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd.  Geen geregel bij aankomst, maar direct de piste op of lekker uitrusten van de lange autorit. Dat is toch een heerlijk begin van je vakantie!

Op wintersport met meerdere gezinnen

Kinderskipiste

Zelf vind ik wintersport echt een vakantie om met een groep te ondernemen. Hoe leuk is het om met vrienden op de lange latten te staan? Terwijl de kinderen met elkaar in een skiklasje zitten of samen spelen bij de kinderopvang.

Na een dag skiën drink je gezellig samen een warme chocolademelk en kunnen de kinderen met elkaar spelen. Gezamenlijk dineren, lekker kletsen en een spelletje in de avond zijn vaak al vermaak genoeg als je met elkaar op vakantie bent.

Maar belangrijk is dan wel dat je of een groot appartement huurt waar je met elkaar kan verblijven. Of dat je met elkaar in hetzelfde hotel verblijft. Op SnowTrex hebben ze de leukste accommodaties voor groepen voor je op een rijtje gezet.

Meer over SnowTrex

SnowTrex is een gerenomeerde organisatie op het gebied van wintersport. Onder de vleugels van het Duitse bedrijf TravelTrex GmbH heeft het bedrijf met haar scherpe aanbiedingen talloze jonge en wat oudere sneeuwfans een prachtige vakantie op de latten bezorgd.

Samen met meer dan 100 gedreven medewerkers is TravelTrex al jaren de nummer 1 wintersportorganisatie van Europa. Ook de Nederlandse tak SnowTrex, dat sinds 2005 actief is, heeft enorme mijlpalen behaald. Het wordt elk jaar groter én wordt door de klanten met een 4,3 van 5 hartelijk aan families aanbevolen.