Snowbreaks, originele ski vakanties met kinderen

Een lekker actieve wintersport is vooral leuk in een groep. Maar wat als je geen bevriende gezinnen hebt die meegaan? Geen nood, dan kies je gewoon voor een superleuke groepsreis van Snowbreaks in de sneeuw voor gezinnen met kinderen.

Kinderen poseren boven op de berg

Ben je op zoek naar een gezellige, originele en volledig verzorgde skivakantie met kinderen? Snowbreaks organiseert al vele jaren allerlei groepsreizen gericht op beleving, kwaliteit, veiligheid en een persoonlijke aanpak.

Je kan met hen op wintersport met kinderen in Oostenrijk en Zweden. Deze reizen vinden plaats in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie.

Elk gezin schrijft zich individueel in. En met elkaar gaan jullie een groep vormen waar de kinderen nieuwe vrienden zullen maken, en de ouders ook.

Deze reis is niet meer boekbaar!
Snowbreaks organiseert geen reizen meer voor gezinnen maar richt zich op schoolgroepen en bedrijven.

Een organisatie vol enthousiasme

De eigenaren Johan van Wijngaarden, Bart Oomen en Martijn van Gool delen hun passie voor wintersport. Ze willen deze gezellige en sportieve bergsport gebruiken om klanten echt een avontuurlijke beleving te geven.

Ze vinden het daarbij hun verantwoordelijkheid om mensen niet alleen van de activiteiten en omgeving te laten genieten, maar om dat ook met respect voor de omgeving te doen.

Wintersport en bergsport zijn in hun visie een unieke manier om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten.

Waarom zou je kiezen voor Snowbreaks

op sneeuwschoenen wandelen naar de husky slee

Naast de gezelligheid van de andere gezinnen die je gaat ontmoeten, zijn er nog meer voordelen om met Snowbreaks op vakantie te gaan.

Zo is er een compleet programma voor kinderen en ouders met Nederlandstalige reisbegeleiding. In het programma zit o.a. ontbijt en diner, skilessen voor kinderen en eventueel ook voor volwassenen en een gevarieerd avondprogramma. In Zweden zitten er activiteiten als huskysleetocht en sneeuwschoenwandelen bij.

De accommodaties die afgehuurd zijn voor deze weken zijn zeer kindvriendelijk en staan in sneeuwzekere skigebieden. 

De kinderen krijgen skiles van gediplomeerde skileraren die de Oostenrijkse skicursus hebben doorlopen.

Daarnaast is Snowbreaks TÜV gecertificeerd, wat inhoudt dat ze aan gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoen. En ze zijn lid van VeBON, de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland.

Kampvuur in de Zweedse bossen
Even genieten van het uitzicht in Oostenrijk